TOP termékek

Látogató számláló

0
1
4
4
6
4
7

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Haven

A Haven márka első kabalája Rory, a tigris volt, amelyet először 1988-ban mutattak be.
A Bradley Bear-t 1993-ban mutatták be a British Holidays, a Haven Holidays egykori testvérmárkájának kabalájaként.
Ahogy a két márka egyesült, amikor a Bourne Leisure felvásárolta őket, a két kabala egymás mellett kezdett megjelenni, annak ellenére, hogy Bradley Bear nem volt a „Tiger Club” márka része. 
A Rory és Bradley mellett bemutatott további karakterek voltak Greedy a Gorilla, az Anxious az Elefánt, a Sylvester a kígyó, a Manic a Papagáj, a Polly a Rongybaba és a Naughty Ned. 2007-ben a karakterek először kaptak csoportnevet, és „Zoo Troop”-nak hívták őket, és ekkor már mindegyikük új jelmezt kapott, Naughty Ned pedig DJ Ned nevet kapott.
A korábbi márkát azonban továbbra is a „Zoo Troop” márka mellett használták egészen a 2012-es szezon végéig, amikor is Haven átnevezte karaktereiket 2013-ra, és úgy döntött, hogy elhagyja a dzsungel környezetét a tengerparti környezet helyett. Ennek eredményeként átnevezték a „Seaside Squad”-ra, Polly pedig életmentő lett, hogy illeszkedjen az új Seaside Squad márkához, a karakterek pedig ismét új jelmezeket kaptak.
2022 augusztusában Haven bejelentette, hogy a „Seaside Squad” márkanevet október 1-jén át fogják nevezni – Rory továbbra is megmarad, bár újratervezték, az Anxioust „Annie”-ra, a Greedyt „George”-re, Bradley Bear-t pedig lecserélik. unokahúga, "Jaz the Bear"."
Noha Polly és Ned már nincs a Seaside Squadnál, 2023-ban még mindig báb formájában jelennek meg.